Sholawat Alamate Anak Sholeh Full 4 Lagu

Alamate anak Sholeh
Alamate anak Sholeh
ALAMATE ANAK SHOLEH KANG HADI TERBARU ‼️ GANDRUNG NABI LIVE KARANGANYAR DEMAK 🙌🏻

Alamate Anak Sholeh

Alamate anak sholeh iku papat
Bakdane mukmin, anut ing syariat
Kang dihin, lisane alus ngendikane
Kapindo, mulyaaken ing wong tuwane

Alamate anak sholeh iku papat
Bakdane mukmin, anut ing syariat
Kang dihin, lisane alus ngendikane
Kapindo, mulyaaken ing wong tuwane

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Kaping telu, asih ing bocah cilik-cilik
Uga marang sedulur gawe becik
Kaping telu, asih ing bocah cilik-cilik
Uga marang sedulur gawe becik

Kaping papat, ngamalaken ing ilmune
Dadi tanggung jawab, ora ngawulane
Kaping papat, ngamalaken ing ilmune
Dadi tanggung jawab, ora ngawulane

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur
Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur

Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemuhi bilahi
Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemui bilahi

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم

Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur
Iku saking ulama aweh pitutur
Alamate bocah dadi jujur

Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemui bilahi
Muga-muga kita bisa ngelampahi
Donya akhirat nemuhi bilahi

يارسول الله سلام عليك
يارفيع الشان والدرج
عطفة ياجيرة العلم
ياأهيل الجود والكرم


Padang Bulan

Padang bulan, padange koyo rino
Rembulane sing awe-awe
Padang bulan, padange koyo rino
Rembulane sing awe-awe
Awe-awe

Ngelengake, ojo turu sore
Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore
Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore

اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ

Lamun wong tuwo keliru mimpinne
Alamat bakal alamat bakal getun mburine
Lamun wong lamun wong tuwo tuwo keliru mimpinne
Alamat bakal alamat bakal getun mburine
Wong tuwo loro, kundur ing ngarso pengeran
Anak putune, rame-rame rebutan warisan
Anak putune rame-rame rebutan warisan

اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ

Jaman kepungkur ono jaman jaman puntutan
Esok esok rame-rame luru ramalan
Jaman kepungkur ono jaman jaman puntutan
Esuk-esuk, rame-rame luru ramalan
Gambar kucing, dikira gambar macan
Bengi diputer bengi diputer, metu wong edan
Bengi di puter bengi diputer, metu wong edan

اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ

Kurang puas – kurang puas, luru ramalan
Wong ora waras – wong ora waras, dadi takonan
Kurang puas – kurang puas, luru ramalan
Wong ora waras – wong ora waras, dadi takonan
Kang ditakoni, ngguyu cekaka’an
Jebul kang takon jebul kang takon, wis ketularan
Jebul kang takon jebul kang takon, wis ketularan

اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا ومَولانا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ
صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللّٰهِ


Sluku – Sluku Bathok

اللهم صل وسلم على
سيدنا محمد عدد ما فى علم الله
صلاة دائمة بدوام ملك الله
صلاة دائمة بدوام ملك الله

Sluku-sluku bathok
Bathoke Ela-elo
Si Rama menyang solo
Oleh-olehe payung mutho

Mak jenthit Lolo Lo bah
Wong mati ora obah
Yen obah medeni bocah
Yen urip goleko duwit

اللهم صل وسلم على
سيدنا محمد عدد ما فى علم الله
صلاة دائمة بدوام ملك الله
صلاة دائمة بدوام ملك الله

Sluku-sluku bathok
Bathoke Ela-elo
Si Rama menyang solo
Oleh-olehe payung mutho

Mak jenthit Lolo Lo bah
Wong mati ora obah
Yen obah medeni bocah
Yen urip goleko duwit

اللهم صل وسلم على
سيدنا محمد عدد ما فى علم الله
صلاة دائمة بدوام ملك الله
صلاة دائمة بدوام ملك الله

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *